per en 13 D'octubre 2016
1,880 Vistes

A la gran part de persones ens encanta escoltar música. Personalment ho faria a totes hores, a la feina, al gimnàs, mentre camí pel carrer... El problema d'escoltar música en línia és que el contracte de dades de l'Smartphone és limitat. Per això, la millor opció és utilitzar alguna de les millors aplicacions per descarregar música gratis a Android i emmagatzemar totes les cançons en el teu dispositiu directament.

Si, en aquest article ens centrarem en Apps per Android. En algun altre article posarem més atenció en Iphone, jejeje.

Ens hem adonat que amb la recent lluita que hi ha al sector de música Streaming amb l'entrada d'Apple Music o Youtube Music, cada vegada la descarregar de música en línia està més restringida, sort que hi ha webs com la de tonosparawhatsap.com que ens estalvia bastant la feina.

Una altra opció és entrar en aquestes pàgines per descarregar música des del teu ordinador, descarregar música al teu PC i després guardar-la en el teu Smartphone. Però aquesta opció em sembla molt més enutjosa tenint en compte amb les eines amb què comptem en l'actualitat i que et comentarem a continuació.

SONGily (La millor)

De la nostra llista Top 3 de les millors aplicacions per descarregar música gratis, SONGily és sens dubte la millor app per baixar música que podràs trobar. Aquesta aplicació té un disseny molt net i actual, no com altres que són bastants arcaiques. A més, la descàrrega de la música és molt senzilla com podeu veure en aquest vídeo que hem gravat.

Música MP3 gratis.

Música MP3 gratis és una de les poques aplicacions per descarregar música gratis que trobaràs a Android que et permeti descarregar tot tipus de cançons. La gran majoria d'apps que hem analitzat són Spam, però aquesta aplicació funcionarà correctament al teu mòbil, nosaltres l'hem provat.

Free Mp3 Downloads

Free Mp3 Downloads és una de les aplicacions per a descarregar música gratis que funciona molt bé a nivell tècnic. Un cop descargarda al teu Android, pots entrar-hi, fer la recerca de cançons, seleccionar la cançó que vols descarregar i baixar la música gratis.

La pega és que abans de descarregar apareixen diversos banners publicitaris que resulten una mica molestos. Una altra pega és que la música no és d'allò més coneguda. Pel que hem pogut comprovar en el nostre dispositiu, aquesta aplicació té cançons que estan bé però possiblement no siguin les teves favorites. Això es deu al fet que a la base de dades de l'app només podràs trobar músiques amb drets per a la seva lliure ús. Depenent per al que vulguis utilitzar la cançó que has baixat aquesta App per Android et serà de molta servei o poc. Per exemple, si vols la música per als vídeos que has editat amb el teu mòbil la podràs utilitzar lliurement amb tota tranquil·litat.

Sigues el primer a qui li agrada això.