per en 15 Juliol 2016
1,060 Vistes

Tot i que encara no hi hagi molts estudis concrets realitzats sobre el perquè d'aquesta gran ajuda de la llimona, el seu ús resulta ser una opció molt popular i utilitzada entre les dones i resulta encara millor i més beneficiosa quan la llimona s'afegeix a la dieta quotidiana com un te que no pot faltar.

En parlar de la llimona comptem amb molts avantatges, ja que no només ens beneficia pel que fa a baixar de pes, sinó que també funciona com a antisèptic, purificant, desinfectant i agent actiu en la cura de la pell.
Les seves propietats per aprimar

    
1. La llimona compta amb un contingut removedor de greix a la sang, que és anomenat flavonoide i que, segurament, va determinar un canvi important pel que fa a l'aplicació de la nostra dieta.
    
2. La llimona és un diürètic natural, el que fa que l'eliminació de toxines del nostre cos no només es doni per mitjà del sistema digestiu, sinó que passi també a través de la bufeta i els ronyons, incrementant la quantitat d'orina.
    
3. El suc de llimona, per tenir una composició similar a la de la nostra saliva, genera a l'estómac la producció de més sucs gàstrics, de manera que el menjar es descompon molt més ràpid.
    
4. El seu contingut cítric (àcid cítric) actua ajudant a maximitzar la funció dels enzims que estan estimulant el fetge. A més, la presència de la vitamina C és molt important i fonamental per a la salut, amb la seva capacitat de reforçar el nostre sistema immunològic.
    
5. La llimona és molt rica en una fibra especial anomenada "Pectina" (fibra soluble), la qual actua fortament en la lluita per combatre els desitjos. Aquesta actuarà com un dels components més útils en la dieta. D'altra banda, contribueix a la alcalinització del teu cos, raó per la qual es reduirà la sensació de fam durant el teu dia.
    
6. Si a l'hora de fer exercici, ets d'aquests que no agraden molt de la idea, el suc de llimona serà de gran ajuda, ja que proveeix al cos de més energia i, en ingerir-, et canvia l'humor, en una lluita contra les molèsties diàries, l'ansietat i la depressió.
    
7. La dieta de la llimona, no només t'està aportant una quantitat insignificant de calories, sinó que, a més, li està brindant una sèrie de nutrients i beneficis a la teva salut.
    
8. Entre la llista d'avantatges, també podem trobar la seva contribució a eliminar la indigestió, l'acidesa, els gasos i la inflor, disminuint i suprimint els molestos líquids i els materials no desitjats en el cos. En aquest cas, la llimona ens proporciona una digestió eficient, estimulant el fetge i produint la bilis, que és un àcid necessari per a la digestió.