per en 31 Agost 2017
907 Vistes

La mel de romaní és una substància produïda per les abelles com a resultat del contacte d'aquests insectes amb la flor del romaní. Les abelles extreuen el nèctar de les flors i aquesta substància es condensa a l'interior de l'animal i, posteriorment, es depostia en el rusc, on finalment es produeix la mel.

La característica especial d'aquest tipus de mel és que les propietats del romaní són transferides a l'estar elaborat amb aquesta planta.

Què és la mel de romaní


A l'hora d'entendre per a què serveix la mel de romaní és imprescindible conèixer les característiques d'aquesta planta. El romaní és una planta aromàtica àmpliament utilitzada per tractar diferents malalties, a més d'emprar en diversos tractaments cosmètics.

Principalment, el seu aroma li ha brindat un important paper en la cuina, on s'afegeix per amanir quantitat de plats. A més, tambe hi és àmpliament utilitzat per a elaborar el famós oli de romaní.

Així doncs, les propietats de la mel de romaní s'obtenen mitjançant aquest procés, començant per la recol·lecció del nèctar de la flor i seguint amb la transformació a mel dins del rusc.

Contraindicacions de la mel de romaní


La veritat és que la mel de romaní és un excel·lent producte natural que es pot consumir cada dia sense cap tipus de perill; sempre que no hagi estat processat posteriorment, conservarà les seves propietats.

No obstant això, les persones amb psoriasi han de controlar el consum d'aquesta substància pel seu contingut en liti. S'ha demostrat que alguns tractaments amb liti tenen com efecte secundari diversos problemes de la pell, entre els quals destaca la psoriasi.
 

Propietats de la mel de romaní

Les principals propietats de la mel de romaní són les següents:

·Protector estomacal.

·Potent antisèptic i cicatritzant.

·Beneficiosa per a la ment.

·Excel·lent antiinflamatori.


 

Sigues el primer a qui li agrada això.