per en 29 Juny 2016
423 Vistes

CONEIXES ELS BENEFICIS DE TREBALLAR A CASA?


Bé, la primera d'aquests beneficis serà el simple fet que ets capaç de convertir-te en el teu propi cap i com a tal pots crear el teu propi horari de treball que et poden cabre al voltant de tots els seus altres compromisos i no al revés.

 

Pots treballar quan vulguis treballar i pots passar només unes quantes hores treballant de dia o pots treballar totes les hores que tinguis. Realment tot es redueix al què volguis.

 

Com a tal te'n l'oportunitat de prioritzar el treball que fer i no es retre comptes a ningú sinó a tu mateix.

 

Si has tingut un dia molt ocupat i reeixit llavors només podras pensar en donar te un caprici i tenir una excusa per a l'endemà. Tot això serà possible si treballes des de casa.

 

Si voleu passar un dia fora també ho pots fer. Mentres tinguis gestionada tota la feina que cal fer en el dia, llavors pots fer-ho en qualsevol moment. Tu diràs quan començar a treballar i no es de ser comptar avall els minuts fins al final de cada dia així per anar a casa i descansar.

 

Si desitges tenir un dia de relax llavors això és una cosa que pots fer i simplement seràs capaç de fer el treball l'endemà o el cap setmana.

 

I per descomptat si voleu treballar totes les hores del dia, podreu fer’ho. Degut al fet que el seu èxit beneficiaran o no a l'empresa per a la que treballes, treballant desde casa podràs veure tots els fruits del teu propi treball de cada dia i això és una cosa que motiva e inspira.

 

No obstant això, és ben cert que no tothom es adequat per a treballar des de casa. Per a això has de tenir una mena de motivació molt disciplinada. Si no llavors pots trobar te que no aconsegueixes realitzar tot el treball que vols i per tant no assoleixes els nivells d'èxit esperaves.

 

Si no ets algú que pot estar còmode treballant per si mateix en el seu propi horari cada dia llavors, pots estar més adequat per a un entorn més dinàmic de oficina. No obstant això, per descomptat, depèn com siguis, i molts que treballen des de casa tenen la oportunitat de participar amb altres persones.

 

Al final del dia, no obstant això, hi ha un munt de beneficis de treballar des de casa, i si te agradaria fer’ho així  hi ha un munt d'oportunitats allà fora.

Sigues el primer a qui li agrada això.
Durant el confinament he treballat desde casa. El més important per poder seguir el ritme és tenir una bona organització, tant personal como amb l'equip. https://sansarushop.com/ em va facilitar molt la organització d'equip! Treballant a casa t'estalvies temps de transport però has de saber gestiona... Veure més
23 Març 2021