per en 5 Gener 2017
1,094 Vistes

Si estàs pensant afegir aquesta espècie a la teva vida, possiblement no sabràs que és la reina de les espècies. El pebre sempre ha estat demandat a tot el món, demostrant ser la correcta companya per a molts tipus de cuina.

El pebre a la teva cuina

Si desitges donar-li un toc diferent a la teva cuina encara més interessant i que sigui molt més saborosa, el pebre és el teu aliat. Hi ha molts més pebres del que penses i poc es pot saber de cadascun per al qual no hagis treballat mai amb ell. Ara tens l'oportunitat de prendre nota. I si busques alguna recepta per elaborar, pots trobarla al http://elreceton.com/

Hi han diferents tipus de pebres basats en la forma que són processats

El Pebre verd, per exemple, podria haver estat liofilitzat o podia haver estat conservat en salmorra. Depèn del tipus de pebre que necessitis per als teus fins, però en general, les persones tendeixen a preferir el pebre sec als altres. Si estàs buscant pebres diferents en termes d'aparença, de gust, has de considerar les liofilitzades (congelades i posades al buit). Aquests pebres són dels preferits en termes de frescor i la força que tenen d'essència, encara que poden arribar a ser més cares que les seves homòlogues seques.

El pebre també tendeix a provenir de diferents fonts i de diversos països
. Alguns dels més famosos són dels més demandats al llarg de la majoria dels llocs del món, és el pebre de Malabar - aquest pebre té els seus orígens a l'Índia, vorejant la costa sud-oest. És ric en fragància i alt en frescor i sovint és molt picant. Per a la gent que vulgui el pebre d'una varietat més suau, seria una bona idea triar les varietats de Madagascar, que són coneguts per ser menys picants i són bones opcions quan es tracta de ser utilitzats com acompanyaments per a carn i productes carnis.

Si vols saber com és el pebre fumat i de mida petita, hauries de provar el pebre negre Lampong que és un producte originari d'Indonèsia. Amb el seu aroma suau, aquest pebre demostra ser encertat en el seu ús quotidià. Sigui quina siguin les teves opcions, assegurat que mai et quedes sense el producte més buscat del món - el pebre.

Sigues el primer a qui li agrada això.